Member
Po wyłaczeniu zapłonu, kiedy zgasną wszystkie fairbanksy w samochodzie, jedynym światełkiem jest podświetlenie pokrętła reg. położenia świateł. Ten po lewej stronie nad kolanem. Gaśnie dopiero wtedy kiedy samochód przejdzie w tryb eco-mode. Czy u Was też tak jest?
Nie martw sie, taka uroda - zauważyłem to zaraz po zakupie bo jestem wyczulony na wszelkie drobiazgi i sprawdziłem w kilku autach w salonie:-) Sami sie zainteresowali, ta kontrolka swieci się tylko jakieś parę minut po wyłączeniu wszystkiego i gaśnie.
Member
A najgorsze jest to, że ona nie jest podświetlana w czasie jazdy i regulacja świateł w nocy jest prawie niemożliwa
A to masz coś skopane - świeci jak się patrzy jak tylko uruchomisz silnik, uderzaj do serwisu. Chyba że chodzi Ci o podświetlenie samego pokrętła i cyfr regulacji, to faktycznie mogłoby być jaśniejsze...
Ale za to w zamian świeci się po wyłączeniu silnika i zamknięcu autka!;-)
Ostatnio edytowany przez facio1 (2007-03-02 13:36:58)
Activ Member
a to bardzo ciekawe jest... być może to bład oprogramowania (jak pisali softa to jakiś bład walneli) no ale mozna z tym żyć
Potem i tak BSI przechodzi w tryb ekonomiczny i wtedy pobór prądu na aucie wynosi ok 0.02A