Jeśli nie będzie to spotkanie klubu morsów /zima działa na mnie destruktywnie...:-/ to jestem jak najbardziej za:-)
Member
..myśle ze ekipa 3miejska też sie pisze na zlot ..
my tez sie piszemy ale to trzeba szybko działac póki ładna pogoda
ale gdzie. góry , morze czy srodek polski? podawajcie propozycje!!!
Ostatnio edytowany przez bilol (2007-10-01 18:44:12)
hmmmmm Maniek dobrze mówi może coś zorganizujemy nad morzem - jako miejscowy mogę sie podowiadywać
to podawajcie terminy które by Was interesowały - rozumiem ze jakiś weekend a coś fajnego i niedrogiego by sie znalazło
dla zainteresowanych ( zakładam tych, którzy mogą pojawić sie w Gdyni 4 października ) proponuję zobaczyć tutaj http://www.206club.net/viewtopic.php?t=15784 zwłaszcza na posty koleżanki Anirack
Ostatnio edytowany przez Seba (2007-10-01 19:53:46)
A może coś bliżej środka,żeby każdy miał mniej więcej tyle samo do dojechania...
To może ja zaproponuję jakiś termin ?? 26.10-28.10 ?? Potem to już maleją szanse na pogodę ktorą można tolerować na takiej imprezie. Oczywiście lenistwo podopwiada mi jakąś lokalizację w środku kraju, ale zagłosuję na okolice 3- miasta Co wy na to ??
hej wszyscy , moze by sie bardziej zdeklarowac bo jak tak dalej pojdzie to nic z tego nie bedzie- pogoda bedzie coraz gorsza
tak wiec albo morze albo centrum !!!
ten terminj co padał Maniek to juz chyba najostatniejszy ale moze pododa nas zaskoczy
Ja bardzo przepraszam,ale 27.10 nie mogę, bo mam uroczystość rodzinną :ślub, więc może wcześniej ....