a mi ręka pojechała i niechcący bym usunął... hihihi....
Rewelka, skracamy drugi i leci co Wy na to.
duża praca , dzięki dodam jak będę miał parę chwil, o ile i Wy się zgadzacie
Eee, jaka tam wielka robota... na pewno coś mozna jeszcze ulepszyć! Ale skoro tak uważacie, to ja tu nie mam już nic do gadania, pozostaje mi tylko cieszyć się z uznania:-)
Podsumowując:
Forum służy do wymiany wszelkich poglądów, informacji, wątpliwości, porad, doświadczeń i spostrzeżeń przez użytkowników i sympatyków przedmiotu działalności klubu tj. Peugeot’a 207.
Forum podzielone jest na działy (np: Na luzie) a te na kategorie (np. off-topic, giełda). Stosowanie się do tego podziału wg opisów ułatwi utrzymanie porządku i czytelności zapewniając przyjemność korzystania z forum.
O ład na forum dbają Administrator i Moderatorzy mogąc upominać, edytować, przenosić a w ostateczności usuwać posty/wątki autorów naruszających regulamin, czyniąc to jednak w dobrej wierze i dla dobra ogółu.
Admin i Moderatorzy to też zwykli użytkownicy forum, mają więc obowiązek przestrzegania regulaminu a ponadto wyjaśniania podjętych decyzji dot. porządku oraz wszelkich innych pytań i wątpliwości klubowiczów.
Przed założeniem wątku nie zaszkodzi sprawdzić czy podobny lub taki sam temat nie był już poruszany. Opcja „szukaj” nie gryzie za to przyspiesza i upraszcza znalezienie interesujących a już istniejących informacji.
Warto postarać się, aby temat wypowiedzi jak i ona sama zawierała dokładne informacje o tym, czego się potrzebuje i o czym pisze. Udogodni to życie innym forumowiczom i uzyskanie odp. na poruszany temat.
Dobrze uzupełnić profil użytkownika o model autka i rodzaj silnika, co pozwoli uniknąć mnożenia zbędnych pytań i zamieszania. Dodanie imienia i miasta dodatkowo ułatwi rozmowę i wymianę poglądów o np. drogach, itp.
Dla czytelności forum należy unikać SPAM-owania tj. rozmówi prywatnych i dwuosobowych (do tego jest opcja PW i inne), jednowyrazowych, o niczym, nie wnoszących nic bądż w ogóle nie na temat (poza Off-topic).
Każdy forumowicz ponosi odpowiedzialność za teksty których jest autorem. W przypadku stosowania jakichkolwiek cytatów powinno się zamieszczać je w cudzysłowiu oraz zaznaczyć ich pochodzenie i autora.
Zabrania się prowokować, zaczepiać, obrażać bądż w jakikolwiek sposób okazywać brak poszanowania dla innych forumowiczów jak również używać wulgaryzmów. Tam gdzie już trzeba, winny być one wykropkowane.
Zalogowanie się zrozumiane będzie jako akceptacja regulaminu oraz zawartych w nim elementarnych zasad dyscypliny i kultury a tym samym jako wyrażenie zgody na interwencję w przypadku ich złamania.
PS.Spoko Fryc, jakbyś skasował mam kopię:-)
Ostatnio edytowany przez Tomek (2007-05-03 11:45:35)